Proponowałbym napisać wstępby projekt, a w nim:
- gdzie, kiedy
- jakie ulice zostaną wyłączone z ruchu a jakimi można je zastąpić
- pogadać z Hypernovą (jeśli chcemy to tam zorganizować) o udostępnienie parkingów i zasponsorowanie paru rzeczy
- wypisać wszystkie plusy imprezy dotyczące reklamy miasta, a co się z tym wiąże $$
- przedstawić projekt prezydentowi, który będzie musiał uzgodnić to z drogówką i zarządem dróg zamojskich
a) jeśli się zgodzą: poinformować służbe zdrowia, aby była gotowa na ten czas
- szukać sponsorów
- szukać sponsorów
- szukać sponsorów
- gdy będzie już wszystko gotowe nagłośnić impreze w mediach ogólnopolskich
b) jesli się nie zgodzą: skorygować błędy, przemyśleć sprawe i spróbować za rok
a nie do rady miasta?
_________________ "Dziś szybujemy jak na niebie ptak, powietrze niesie wyzwolenia smak"
Pisząc to, iż parking jest wykorzystywany, miałem na myśli nie "ściganie się" itp. Tylko jako jakaś taka miejscówka na "postój" ala`parking przy parq, lecz nie jest to tak oblegane, możliwe że widuję tylko kumpli którzy zatrzymują się tam żeby pogadać.
Wysłany: 2007-05-31, 16:56
a jak gdyby tak zrobic wyścig na jakiejś dobrej ulicy to miasto było by sparalizowane (objazdy itp.) a przeciez taki wyscig nie trwał by 1-2 godz tylko "troche" wiecej
Wysłany: 2007-05-31, 17:24
Cytat:
a jak gdyby tak zrobic wyścig na jakiejś dobrej ulicy to miasto było by sparalizowane (objazdy itp.) a przeciez taki wyscig nie trwał by 1-2 godz tylko "troche" wiecej
Luke napisał/a:
jakie ulice zostaną wyłączone z ruchu a jakimi można je zastąpić
czyli zorganizowanie objazdów
Maciek napisał/a:
a nie do rady miasta?
No nie wiem gdzie. Ale jeśli gdzieś tam jak zapytasz, to na pewno skierują Nas w dobre miejsce.
_________________ ...Jedni będą Cię szanować, drudzy znienawidzą...
Marcin
Wysłany: 2007-05-31, 17:54
miejsce kolo hipernovej chyba bylo by najlepsze i mam nadizeje ze mozliwe do 'wypozyczenia' :D na lotnisku napewno nie wyjdzie bo nie mamy asfaltowego pasa startowego :P
Wysłany: 2007-05-31, 21:44
morke odpada! kiszka na maksa musi byc rowny i prosty asfalt bez dziur kolein itp :/
_________________ bo to polska chłopaku i choć nie wiadomo jakbys to robił zawsze znajdzie sie milion gości którzy zrobia to lepiej zgodnie chórem twierdzac choć ich wypociny zalatuja pieprzona nedza!
Wysłany: 2007-06-01, 10:31
no trzeba sie wziąć, samo sie nie zrobi ja niestety mam ograniczenia, bo jestem do konca czerwca w Krakowie, sesja itp...
_________________ bo to polska chłopaku i choć nie wiadomo jakbys to robił zawsze znajdzie sie milion gości którzy zrobia to lepiej zgodnie chórem twierdzac choć ich wypociny zalatuja pieprzona nedza!
Wysłany: 2007-06-01, 10:57
za rok nie sluchajcie trzeba pogadac z jakims automobilklubem...
Wysłany: 2007-06-02, 10:36
bez OT prosze, ja moge jedynie droga mailowa, tel, lub gg cos zdzialac :/ w kraku jestem do 7 lipca chyba :/ ma ktos namiary na automobil klub zamojski? bo podobno jest cos takiego :/