Wysłany: 2007-09-23, 13:44 Zlot motocykli 23.09.2007 godzina 15:00 W parku!!!
witam
chciałem powiadomić, że dzisiaj czyli 23.09 odbędzie sie zlot motocykli, ludzie z całego lubelskiego i nawet z dalsza, odbędą się różne konkursy jak i atrakcje i pokazy, Zapraszamy wszystkich, nawet tych nie zmotoryzowanych. !!!
Sam byłem bardzo zdziwiony, myślałem że jak będzie tak jak zwykle, przyjedzie kilka skuterków i cały zlot, a tu proszę bardzo: zarówno nowe jak i stare maszyny, kierowcy jak i pasażerowie też w różnym wieku, było bardzo fajnie, Na parkingu w sitańcu kilku odważnych bikerów, pokazywało różne triki, które wyglądały nawet bardzo efektownie.
BrZoOsKfFinia napisał/a:
A ja nie byłam. Ale mój brother był i fonikiem zdjęcia zrobił. Śliczne maszyny...
Pozdrawiam!