Szukam pracy w Zamościu, jako informatyk lub w pokrewnej dziedzinie.
Mam wykształcenie wyższe informatyczne / licencjat WSZiA w Zamościu oraz 5-letnie doświadczenie na stanowisku informatyk
w firmie handlowej w Tomaszowie Lubelskim w której ciągle pracuję i bardzo lubię tę pracę, chcę zmienić miejsce zatrudnienia
ze względu na to, że pragnę rozwijać swoje umiejętności oraz wiedzę, szukam nowych wyzwań w których mógłbym jeszcze lepiej
spełniać się zawodowo, druga sprawa to to, że chciałbym zamieszkać w Zamościu.
Mam również doświadczenie w pracy jako przedstawiciel handlowy.
Mam prawo jazdy kat. B i własny samochód.
Jestem osobą kontaktową, energiczną i optymistyczną, nastawioną na dobre kontakty z ludźmi.
Jestem otwarty na nowe doświadczenia i gotowy sprostać wymaganiom stawianym mi w pracy.
Posiadam dużą wiedzę w zakresie informatyki na poziomie zarówno użytkownika jak i administratora,
znajomość baz danych mysql, mssql, programowanie Delphi i średnio php, html,
umiejętność naprawy, modernizacji sprzętu, więcej szczegółów w CV.
Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje które mogłyby pomóc mi znaleźć pracę w Zamościu.