Wysłany: 2007-10-14, 11:42
sorina napisał/a:
uke, czyżby trzeba było zrobić akcję propagandową? :]
Tworząc to forum miałem sporo pomysłów na reklamę. M.in plakatowanie miasta (nawet wydrukowałem 60 plakatów z czego może 15 rozkleiłem razem z Maćkiem), reklama w prasie, reklama w formie eleganckiego napisu sprayem przy wylotówkach itp. Jakoś zabrakło mi motywacji.
Tematy ciekawe zostały poruszone na początku istnienia forum. I teraz nikt nie wie o czym pisać. Na forum swego czasu wchodziło 300-500 osób dziennie. Teraz jest o wiele mniej wizyt unikalnych.
Wydaje mi się, że największy skutki przyniosło by, jak by userzy Zamoscianie.net ustawili sobie opisy na swoich gg z adresem forum.
JEŚLI KTOŚ MA DOBRY POMYSŁ NA ROZREKLAMOWANIE TEGO FORUM, A CHCE POMÓC NIECH PRZEDSTAWI SWÓJ POMYSŁ W TYM TEMACIE.
Z GÓRY DZIĘKUJE
_________________ ...Jedni będą Cię szanować, drudzy znienawidzą...