pojedynczego zdania.. Większość forumowiczów jest na NIE, czyli na forum wykreowany jest anty-dresiarski klimat. W jakim celu ta stronniczość ? Po co w prawie każdym temacie negatywna wstawka o "dresach" . Przecież możecie napisac o sobie, zamiast kompleksów :)
pojedynczego zdania.. Większość forumowiczów jest na NIE, czyli na forum wykreowany jest anty-dresiarski klimat. W jakim celu ta stronniczość ? Po co w prawie każdym temacie negatywna wstawka o "dresach" . Przecież możecie napisac o sobie, zamiast kompleksów :)
a ja odnosze wrażenie, że Pan A. jest anty- forum zamościanie.net ;]
_________________ Patrzę się na twarze ludzi i doszukuję się w nich piękna.
Przeglądnijcie inne ogólne zamojskie fora i przyjrzyjcie się jacy ludzie się tam wypowiadają a jacy tu
No jacy tam się wypowiadają? Jacy? Zapewne więcej na nich dorosłych. O to chodzi?
Dokładnie.. Ludzie dorośli, poukładani których brakuje tutaj. Wygląda na to że szybko tutaj nie zawitają patrząc na specyficzny poziom i klimat tego forum..
Kurde - czego Ty chcesz od tego poczatkującego forum? Jak Ci się nie podoba tutaj, to nie musisz pisać, albo załóż jakieś topiki, które są dla Ciebie "na poziomie"...
_________________ Bo wieczorami nie widać szarości...
Wysłany: 2007-06-02, 22:20
sorina napisał/a:
Kurde - czego Ty chcesz od tego poczatkującego forum? Jak Ci się nie podoba tutaj, to nie musisz pisać, albo załóż jakieś topiki, które są dla Ciebie "na poziomie"...
jest gdzieś tabliczka że nie mają tam wstępu? Jeżeli lubie muzykę taką co tam grają i przyjdę w dresie bawić się.. To co wtedy ? Do WC i zmiana stroju na rajtuzy ?
Nie chodzi mi o to, ze ktos przychodzi w dresie tylko jak wiekszosc ludzi ubranych ,,na sportowo'' zachowywala sie w koszu lub kolo niego. Sam na wlasne oczy widzialem jak rzucali w ludzi butelkami a raz nawet ktos z grupki ,,sportowcow'' przywalil komus w plecy metalowym pretem bo sobie prezechodzil kolo niego. Ja nie mam nic przeciwko temu, ze ktos chodzi w dresie przynajmniej mu wygodnie :D, ale jak wiekszosc takich ludzi sie zachowuje. Przychodza sobie do kosza i tancza?? spoko ja im nie bronie przeciez, ale niech nie szukaja dymu na sile bo nie raz mnie szturchali z bara i jak zawsze text ,,chcesz w pier**l??'' wiadomo, ze nie nie ubior swiadczy o tym kim jest czlowiek, ale niestety wiekszosc polskich dresow nie zasluguje na miano swietych.
Ps. czy mi sie wydaje czy to walka miedzy roztocze.net vs zamoscianie.net ??;)
W sumie coś takiego można różnie interpretować jakbys wyskoczył do szkoły w białym futrze i kompielówkach (chociażby w styczniu) to pomyślałbym ze masz nasrane we łbie. Czyli jak od każdej reguły sa wyjatki
Taka jest mentalnosc polskiej mlodziezy.Nie kazdy kto nosi dres jest chuliganem, zlodziejem itp. Choc wiekszosc takich ludzi miala do czynienia z prawem.Nie ma co sie oszukiwac.
[ Dodano: 2007-07-07, 13:33 ]
Osobiscie zapraszam do restauracji DORIS. W piątki i soboty są naprawde super dancingi. Zwłaszcza teraz przychodzi duzo młodych ludzi i mozna sie wyszalec. Wjazd 10zł+1zł szatnia. Piwko np. Warka czerwona w butelce 3,5zl. Wysoka kultura, kazdy kazdemu zyczliwy.POLECAM
PYTANIE DO TYCH,KTORZY SIE BAWIA/OSTATNIO BYLI W ELEKTROWNI jak tam teraz jest? wybieram sie tam ale po opiniach chyba nie warto,a moze wy mi powiecie jacy ludzie teraz przychodza chodzi mi o wiek,jaka jest muzyka no i czy nadal browar jest mieszany z woda ??????????