imprezy co tydzień, wjazd za 10zł. Jak myśłicie, to dużo? Ware jest to swoejej ceny? No i wszystkich nas to nurtuje, coraz młodsza publicznośc tam zaczyna chodzić... Czy powinni sprawdzać KAŻDEMU dowody przy wejsciu? Co myślicie?
wjazd 5zł, imprezy tez weekendowe, wejsci wyłacznie za okazanie dowodu, muzyka bardziej popowa, i czasem leci jakieś elektro z lat 70 / 80. Warta zachodu?
Niestety zamkniety na czas remontu, nie kryje sie z tym, mój ulubiony klub (z podowu gustów muzycznych). Wjazd za darmo. W piątek impreza latynowska, łaczona z trancem, w sobote wieczór reggaeowy, naprawde dobry klimat, nie drogo, a pobawić sie da :). Chociarz przed zamknieciem, zaczeły sie tam toczyć walki miedzy subkulturami (rozbijanie butelek na głowie...)
imprezy co tydzień, wjazd za 10zł. Jak myśłicie, to dużo? Ware jest to swoejej ceny? No i wszystkich nas to nurtuje, coraz młodsza publicznośc tam zaczyna chodzić... Czy powinni sprawdzać KAŻDEMU dowody przy wejsciu? Co myślicie?
Największy problem zamojskich dyskotekowni: DZIECI.. Dowody powinny być sprawdzane obowiązkowo
wjazd 5zł, imprezy tez weekendowe, wejsci wyłacznie za okazanie dowodu, muzyka bardziej popowa, i czasem leci jakieś elektro z lat 70 / 80. Warta zachodu?
Jedyny plus to sprawdzanie dowodów. Poza tym siedlisko czaterii..
Niestety zamkniety na czas remontu, nie kryje sie z tym, mój ulubiony klub (z podowu gustów muzycznych). Wjazd za darmo. W piątek impreza latynowska, łaczona z trancem, w sobote wieczór reggaeowy, naprawde dobry klimat, nie drogo, a pobawić sie da :). Chociarz przed zamknieciem, zaczeły sie tam toczyć walki miedzy subkulturami (rozbijanie butelek na głowie...)
Co o nich myslicie, moze dodacie jakiś od siebie?
Śmieszna ochrona.. kolege wygonili bo nie chciał tańczyć ;) Ogólnie miejsce, gdzie można się troche pośmiać..
Dodatkowo:
MB Cafe - wstęp od 21 lat najwiekszym atutem, ceny piwa z kosmosu, mało miejsca..
Green Pub - przed ostatnim remontem było zdecydowanie lepiej. Zlikwidowanie darmowego wejścia dla studentów i podwyżka cen biletów sprawiły, że w moim osobistym rankingu lokal ten walczy o ostatnie miejsce z Koszem.
Wiatrak, Doris - na dancingi za wcześnie ;)
Żan Żan - głównie osiedlowe klimaty poza tym chyba najdłużej otwarty lokal w Zamościu.
Marcin
Muzyka fajna tylko przez ostatnie miesiace coraz gorsze towarzystwo :/ ale po otwarciu ma sie zmienic charakter tego miejsca, wieksza kultura i wiecej Jazzu
Muzyka fajna tylko przez ostatnie miesiace coraz gorsze towarzystwo :/ ale po otwarciu ma sie zmienic charakter tego miejsca, wieksza kultura i wiecej Jazzu
w sumie to był jedyny darmowy klub w Zamościu, kiedyś to musiało sie zdarzyc...
mam nadzieje że zachowają sie reggaowe dyskoteki w sobotnie wieczory
_________________ "Dziś szybujemy jak na niebie ptak, powietrze niesie wyzwolenia smak"
_________________ It's a long road
And it's hard as hell
Tell me what do you do
To survive
When they draw first blood
That's just the start of it
Day and night you gotta fight
To keep alive
Ufff to tyle dobrze, ze bedzie otwarty. A co do wiekszej kultury to jestem za. Ostatnio baaardzo slabo z nia bylo az zal bylo patrzec jak tel lokal staczał sie na dno. W sumie dobrze, ze go zamkneli tymczasowo bo widok dresow i na jednej z imprez lejacych sie gimnazjalistek troche mnie przerazil :o