ja kiedyś szłam obok Sezamu, Stokrotki przeszło jakoś 7 czy 6 miesięcy temu i wyjeżdżał samochód z ulicy Orzeszkowej i się nagle zapalił, ale to było hardcorowe ;D
_________________ Patrzę się na twarze ludzi i doszukuję się w nich piękna.
Czemu najlepsze wypadki mnie zawsze omijają, tak to zawsze zwykła stłuczka a tu samochód w płomieniach, to bez kitu musiało wyglądać hardcorowo :D szkoda, że nie widziałem Madzia a może zdążyłaś jakąś fotkę pstryknąć ? :P
Wracając do tematu: koło Hetmana to ciągle coś sie dzieje ale o tym wypadku jakoś cicho :P
_________________ It's a long road
And it's hard as hell
Tell me what do you do
To survive
When they draw first blood
That's just the start of it
Day and night you gotta fight
To keep alive
Niestety wlasnie nawet nie pomyślałam żeby zdjecie zrobic [!] Tylko się gapiłam ^^' w końcu to było widowisko, obok Stokrotki samochód w płomieniach [?] hehe :)
Ludzie uciekali a juz myslalam, ze wybuchnie zabawnie by bylo tak leciec w kawaleczkach do Nieba xD [zartuje ^^']
Ciekawe czy jak za kilka lat będziecie mieć kolizje czy wypadek to też będziecie to przeżywać na forum piszac w stylu "samochód (...) i się nagle zapalił, ale to było hardcorowe ;D"
ŻAŁOSNE !!!
Szkoda, że m. in. takie wypowiedzi tworza opinie dla forum..
Ciekawe czy jak za kilka lat będziecie mieć kolizje czy wypadek to też będziecie to przeżywać na forum piszac w stylu "samochód (...) i się nagle zapalił, ale to było hardcorowe ;D"
ŻAŁOSNE !!!
Szkoda, że m. in. takie wypowiedzi tworza opinie dla forum..
Panie antyforum-zamoscianie.net , ode mnie to niech się Pan od.P.ie****.
Pisze, jak mi się podoba, Pana "nonszalackie" wypowiedzi też tworzą opinię dla forum.
Wysłany: 2007-06-03, 09:18
ludzie... wrzućcie na luz... takie wzajemne licytowanie tez "tworzą opinie" a pozatym kazdy ma prawo do do wypowiedzenia własnego zdania wiec nie ja to nie widze problemu...
ludzie... wrzućcie na luz... takie wzajemne licytowanie tez "tworzą opinie" a pozatym kazdy ma prawo do do wypowiedzenia własnego zdania wiec nie ja to nie widze problemu...
zauważ, że to Szanowny Pan P wciąż dodaje swoje wtrącenia wszędzie ze złą oceną forum, by tylko dogryźć, to też chyba coś znaczy, prawda [?] jak się nie podoba, to niech tu nie wchodzi, a nie poniża wszystkich jak coś napiszą, co jest nie zgodne z jego "wywyższeniem wiekowym" nad tym forum. A tak w ogóle, Panie P Bóg jeden wie, czy nie jesteśmy w tym samym wieku.
Panie antyforum-zamoscianie.net , ode mnie to niech się Pan od.P.ie****.
Pisze, jak mi się podoba, Pana "nonszalackie" wypowiedzi też tworzą opinię dla forum.
Ciekawe wnioski wysuwasz, przykro mi ale błędne.
A język wypowiedzi.. ;) No ale czego oczekiwać od dziecka..
Jestem (jeszcze) jak najbardziej przychylny działalności tego forum i chciałbym, żeby się rozwinęło ale na wyzszym poziomie niż podniecanie się czyimś wypadkiem.
madzia napisał/a:
zauważ, że to Szanowny Pan P wciąż dodaje swoje wtrącenia wszędzie ze złą oceną forum, by tylko dogryźć, to też chyba coś znaczy, prawda [?]
Bo może nie chce, żeby to forum miało niską opinie a IMO Twoje posty własnie ją skutecznie wyrabiają.
madzia napisał/a:
poniża wszystkich jak coś napiszą, co jest nie zgodne z jego "wywyższeniem wiekowym" nad tym forum
Może jakis przykład poniżenia kogoś? Pomijając nazwanie Cie dzieckiem..
madzia napisał/a:
A tak w ogóle, Panie P Bóg jeden wie, czy nie jesteśmy w tym samym wieku.
Przykro mi, że się Pan nie może tu zadomowić...
Proszę więcej komentować w takim razie, może Pana osoba da temu forum jakiś wyższy poziom, a ja się ograniczę. A i proszę nie nazywać mnie dzieckiem, bo już nim dawno nie jestem, a sposób pisania, może tylko zmylić.. ;]
Jestem (jeszcze) jak najbardziej przychylny działalności tego forum i chciałbym, żeby się rozwinęło ale na wyzszym poziomie niż podniecanie się czyimś wypadkiem.
Przyznam racje P.
Bo jak by nie dyło, śmiecie sie z czyjegoś wypadku, z tego w czym chodzi, i staracie być przychylni stereotypom...
_________________ "Dziś szybujemy jak na niebie ptak, powietrze niesie wyzwolenia smak"