Wysłany: 2007-08-09, 22:46 Zbiórka Krwi w I L.O. ul. Akademicka
KrewniacyClub w Zamościu wraz z I L.O. organizuje w Zamościu akcję poboru krwi. Zbiórka odbędzie się W I L.O.w Zamościu, ul. Akademicka dnia: 14 września 2007 w godzinach 08:00-do ostatniego chetnegoo. Wszystkich chętnych zdrowych i pełnoletnich członków Klubu HDK oraz okolicznych mieszkańców serdecznie zapraszamy. Akcja poboru krwi odbędzie się w ramach kampanii społecznej KREWNIACY.
Poboru krwi dokona Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Zamościu.
Dawcy krwi otrzymają drobne gadżety KREWNIAKÓW.
Patronat nad akcją objęła Europejska Fundacja Honorowego Dawcy Krwi.
Zapraszamy
data: 14.09.2007 (środa)
w godzinach: 08:00 - ostatniego chetnego
miejsce: I. L.O. w Zamościu, ul. Akademicka, 22-400 Zamość.
Jest to już kolejna zbiórka krwi organizowana przez KrewniacyClub Zamość. podczas ostatniej RCKiK zebrało prawie 50 litrów krwi.
Podczas tej zbiórki będzie można zapisać sie do klubu KREWNIACYCLUB Zamość. (Trzeba pytać osoby w krewniackich koszulkach z grupą krwi )
Więcej informacji u organizatorów:
Magdalena Piskorska tel.692467075
Marek Gwóźdź tel.606276742
Wybiera sie ktoś?? Zróbcie sobiedłuższy weekend:) jeśli oddacie krew napewno dostaniecie zwolnienie z całego dnia. Obiecuje
_________________ Ambasador KrewniacyClub Zamośc nr 116
szkoda że nie możecie ale napewno jak skończycie 18 to oddacie mam nadzieje:) potrzeba krwi w Zamościu.a tymczasem zapraszam do klubu. Tu nie trzeba miec 18 lat zeby zostać krewniakiem
_________________ Ambasador KrewniacyClub Zamośc nr 116
Olszynka
Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2007 Posty: 30 Skąd: Ty mieszkasz?
Wysłany: 2007-08-29, 15:46
ja mam hemoglobinę niziutką...ale na szczęście jeszcze sie łąpię...tylko p.doktor powiedziała,żeby nie przecholować z oddawaniem...2 razy w roku wystarczy...;/dlatego też czekam na zbiórkę u siebie;]