Witam wszytkich.
Postanowiłam się do Was przyłączyć.
Mam na imię Magda.Jestem studenką 4 roku socjologii na Uniwersytecie Łódzkim. Jestem w trakcje wymyślania tematu pracy magisterskiej. Tak sobie pomyślalam żeby pisać o moim rodzinnym mieście. Wychowałam sie w Zamościu, chodziłam do ILO. Ogólnie rzecz biorąc chciałabym pisać o perspektywach życiowych młodych ludzi z Zamościa, tzn: jak postrzegają swoje miasto, co decyduje o atrakcyjności Zamościa, jakie widzą w nim minusy, co chcieliby zmienić itd.Piszcie a być może mnie zainspirujecie, bo jak narazie cierpię na brak weny twórczej
Pozdrawiam
Wysłany: 2007-10-11, 23:18
napisz o streetracingu rozwijajacym sie w naszym miescie <lol> to bedzie niezle patologiczny temat :D hehehe
_________________ bo to polska chłopaku i choć nie wiadomo jakbys to robił zawsze znajdzie sie milion gości którzy zrobia to lepiej zgodnie chórem twierdzac choć ich wypociny zalatuja pieprzona nedza!