Miasto już wywiązało się z zobowiązań (nowe drogi dojazdowe itp).
A ja myślałem, że to inwestor wywiązał się ze zobowiązań remontując drogi dla miasta a nie odwrotnie
tensis napisał/a:
DYWANOLAND beda produkowac dywany
Sprzedawać, sprzedawać..
A co do hiper i super to niech powstaje ich jak najwięcej. Konkurencja zawsze wskazana. Dzięki tym większym poprawiła się jakość obsługi w sklepikach osiedlowych, które i tak nie upadną :)
Wysłany: 2007-06-01, 07:36
P. napisał/a:
A co do hiper i super to niech powstaje ich jak najwięcej. Konkurencja zawsze wskazana. Dzięki tym większym poprawiła się jakość obsługi w sklepikach osiedlowych, które i tak nie upadną :)
Racja. Jedynie zauważyłem ostatnio, znaczne likwidowanie kiosków.
_________________ ...Jedni będą Cię szanować, drudzy znienawidzą...
Wysłany: 2007-09-22, 23:04
Jeżdżę codziennie do szkoły rowerem obok powstającego Kauflanda i widzę znaczne postępy w budowie. Przed 8:00 praca wrze, a po 15:00 widać znaczący postęp w budowie.
Szkoda tylko, że nie ma takich postępów ze stadionem narodowym..
_________________ ...Jedni będą Cię szanować, drudzy znienawidzą...
Wysłany: 2007-09-23, 09:00
jest kasa to i robota idzie proste :) w krakowie w niecaly rok wybudowali estakade i w 3 lata wyrobia sie z przebudowa ronda mogilskiego a w zamosciu odcinek 500m na granicznej juz robia od zimy i chyba jeszcze nie skonczyli :/ jak jest kasa to robota idzie szybko
co do kauflanda dla mnie w tym zamosciu mogliby zaprzestac budowy tych marketow a mogli by pomyslec nad czyms innym :/
_________________ bo to polska chłopaku i choć nie wiadomo jakbys to robił zawsze znajdzie sie milion gości którzy zrobia to lepiej zgodnie chórem twierdzac choć ich wypociny zalatuja pieprzona nedza!