Wysłany: 2007-05-31, 13:20
będzie kino załóżmy na 150 osób, na premiery będzie przychodzilo max 50 a na normalne seanse już po premierze z 15 takie kino zbankrutuje
jedyny plus to ładniejszy wygląd miasta
Wiek: 17 Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 110 Skąd: Wyszyńskiego
Wysłany: 2007-05-31, 14:03
no co ty :p na premierach zawse w kinie jest full ale mysle ze lepiej bedzie sie chodzilo do tego kina bo bedzie Cie przyciagalo zaplecze i infrastruktura o ile mozna to tak nazwac :D
ja mam nadzieję, że nowy projekt pójdzie w ruch, bo plany także widziałam i byłam zaskoczona, bo chyba to nowe będzie bez porównania do Stylowego, czekamy tylko.. :)
_________________ Patrzę się na twarze ludzi i doszukuję się w nich piękna.
ostatnio ktoś pisał żę obok komendy otóż z tego co wiem Oni się bardzo glęboko w ziemie pakuja a jak ktos wie np Multikino jest z zewnatzr nie zauzy budynek ale za to pod ziemia sa 3-5 sal u nas maja byc chyba 3 ale nie jestem pewien czy obok komendy czy gdzie
ostatnio ktoś pisał żę obok komendy otóż z tego co wiem Oni się bardzo glęboko w ziemie pakuja a jak ktos wie np Multikino jest z zewnatzr nie zauzy budynek ale za to pod ziemia sa 3-5 sal u nas maja byc chyba 3 ale nie jestem pewien czy obok komendy czy gdzie
nie widze sensu,
ostatnio nikt nie chodzi do kina,
przy 3 salach zbankrutuje po roku czy 2
_________________ "Dziś szybujemy jak na niebie ptak, powietrze niesie wyzwolenia smak"
I znowu... Dzisiaj na radzie (Prezydent zmc) mówił, iż nowe kino powstanie to na pewno.
Do końca 2007 roku niby ma dzierżawę Stylowy u Wojska Polskiego.
Kino będzie, niby full wypas.
Zobaczymy...
Kolejny genialny pomysł Prezydenta Zamojskiego Strach się bać co z tego będzie
_________________ It's a long road
And it's hard as hell
Tell me what do you do
To survive
When they draw first blood
That's just the start of it
Day and night you gotta fight
To keep alive