Witam serdecznie,
Mam pytanie do wszystkich: Czego brakuje w zamościu?
A dokładniej mam zamiar otworzyć w zamościu firmę i tak naprawdę nie wiem w jaki temat mam wejść. Mam pomysł na nowoczesny sklep z odzieżą dla kobiet w ciąży i zaraz po urodzeniu.
Napiszcie co o tym myślicie oraz może poddacie mi jakieś inne pomysły.
Pozdrawiam[/b]
Wysłany: 2008-01-06, 00:17
Tor wycigowy :) tego brakuje w zamosciu! (przydalo by sie cos takeigo jak w lublinie tor kartingowy)
_________________ bo to polska chłopaku i choć nie wiadomo jakbys to robił zawsze znajdzie sie milion gości którzy zrobia to lepiej zgodnie chórem twierdzac choć ich wypociny zalatuja pieprzona nedza!
Ostatnio zmieniony przez niski 2008-01-09, 10:07, w całości zmieniany 1 raz
witajcie moi drodzy
dzięki bardzo za odpowiedzi. szczerze mówiąc myślałem właśnie o otworzeniu sklepu, chociaż pomysł na tor kartingowy również jest bardzo fajny.
proszę o dalsze propozycje i pozdrawiam
Jak już kiedyś wspominałem chodzę do plastyka. W ZMC jest jeden sklep dla plastyków "Paleta" jest trochę drogi. Nawet w lublinie jest taniej. A i w Palecie jest mało dobrych farb olejnych. A więc to był by świetny interes na taki interes