FAQFAQ   FAQSzukaj   FAQUżytkownicy   FAQGrupy   FAQRejestracja   AlbumGaleria   FAQProfil   FAQZaloguj  FAQZaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Poprzedni temat «» Następny temat
I ZAMOJSKI FESTIWAL KULTURY im. MARKA GRECHUTY
Autor Wiadomość
ouoa 
nostress

Wysłany: 2007-09-09, 18:42   I ZAMOJSKI FESTIWAL KULTURY im. MARKA GRECHUTY

był ktoś? jakie wrażenia? mi osobiście bardzo się podobało... zreszta bardzo lubie piosenki Marka Grechuty więc to pewnie po części dlatego. najbardziej podobał mi sie Soyka... pomimo że nie jest szczupły :lol: zaśpiewał to wszystko z lekkością...:))jak dla mnie to oby więcej takich imprez ;-)

*wkkenator 

Wysłany: 2007-09-09, 21:19   

byłem w sobotę, widowisko całkiem fajne,
dobrze, że są tego typu imprezy w naszym mieście
zrobiłem kilka zdjęć, ale będę je miał wywołane w przyszłym tygodniu

sorina 

Wysłany: 2007-09-11, 22:52   

Impreza całkiem przyjemna - chociaż byłam tylko na części.
W ogóle jakoś dużo w tym roku w się dzieje w Zamościu - ale mi się to podoba:) Niech ma ten nasz Zamość coś od życia :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style edur created by spleen modified v0.6 by warna - - Mapa Forum

Forum Zamościan, Forum zamojskie, Zamość, Hetman Zamość, Roztocze, Ratusz, Jan Zamoyski, Jan Zamojski, Twierdza Zamość, Akademia Zamojska, Rotunda, Perła renesansu, Miasto idealne, Padwa Północy

Działy forum: Wydarzenia | Niusy z Zamościa | Inwestycje | Artykuły | Galerie | Nasz Zamość | Edukacja | Sport | Okolice | Historia | Turystyka | Sprzedam | Kupię | Zamienię/Oddam | Dam pracę! | Szukam pracy! | HydePark | Zamoscianie.net

Polecamy: Teledyski | 13 Posterunek | Biuro Rachunkowe Fiskus Sp. z o.o. – księgowość Olsztyn | Portal informacyjny | Gry Online - Gierkuj.pl | ZEGARKI SEIKO,CITIZEN | Wymiana linkami | Darmowa Telewizja | Silence Forum Dyskusyjne | Poker | Portal komputerowy | Kids Names | sprężarki | Filmiki | Busko Zdrój | Randki | smieszne filmiki | Darmowe dzwonki i motywy! | football freestyle | EMO | Oleje spożywcze | Listwy Balustrady Mosiężne | Cipki | mamuśki | Opony Zamość | HurtowniaCzesci.pl | noclegi pokoje Nieborów | Kasy fiskalne | Program księgowy | fotografia ślubna kraków | angielski dla firm | deratyzacja | ogłoszenia towarzyskie | Projekty domów jednorodzinnych | ręceprecz odtybetu | hotele | kredyt | hostel krakow | www.Luzzak.pl | technika, fotografia, informatyka | zdjęcia, archtekrura, natura | progresja | karma dla psa | dachówki | Młoty wyburzeniowe | kolonie | Docieplenia | torty białystok | fotel masujący Casada | park biebrzański | buty puma | domy kanadyjskie | kamizelki asekuracyjne | cavaldi | wesele białystok | Odzież reklamowa | dowcipy | super bonusy | tłumaczenia | praca | TechElite.pl | bwin | zakłady bukmacherskie | sts | Tanie wakacje | Elektronarzędzia FLEX
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 12